VIJESTI IZ DRUŠTVA
OSTALE VIJESTI
ZANIMLJIVOSTI
ARHIVA
Говор захвале Милоша Кордића
POSLIJE DVADESET GODINA
Prikaz knjige Zlatka Kudelića Marčanska biskupija
Молитва Господња Спридона Алексијевића
TAJNA IVE BANCA
Jelen Pivo Live festival
Muzički festival „Jelen Pivo Live“ biće održan 7. i 8. septembra u Beogradu na Kalemegdanu. Poteklog decembra održano je prvo izdanje „Jelen Pivo Live“ muzičkog festivala koji je predstavio „creme de la creme“ domaće scene. Ove godine, festival dobija i internacionalne zvezde

Na Kalemegdanu, u Donjem gradu, 7. i 8 .septembra će biti održan drugi „Jelen Pivo Live“ muzički festival gde će se Beograđanima predstaviti četiri strana izvođača, tri benda iz regiona i podosta domaćih bendova.
Za početak “bukiran“ je mančesterski sastav „Happy Mondays“, koji je posle 15 godina pauze objavio novu ploču „Uncle Dysfunktional” pre desetak dana.
Drugo strano ime koje će se predstaviti publici je Ian Braun (Ian Brown), koji takođe planira novo izdanje za mesec septembar.
Posle dva otkazivanja u maju i junu, Geri Mur (Gary Moore) je audio zapisom obećao da će se pojaviti na ovom festivalu i predstaviti svoj dugogodišnji solo rad.
Najavljeni su i nastupi sastava Let 3, Hladno pivo kao i „Time“ Dade Topića, a od domaćih bendova nastupiće: Disciplin A Kitchme, Partibrejkers, „Darkwood Dub“, Obojeni program, „Marčelo & Shock Orchestra“ kao i sastav Plejboj kojima će ovo biti drugo okupljanje u proteklih 8 godina.
Karte za Jelen Pivo LIVE festival od 23. jula naći će se u pretprodaji na blagajni Bilet servisa i IPS-ovim radnjama. Cena jednodnevne karte je 1.200 dinara, dok komplet karata za koncerte tokom oba dana iznosi 2.000 dinara.
Organizatori najavljuju da će za par nedelja izaći u medije sa potpunom satnicom festivala, kao i sa još jednim stranim imenom i mnoštvom domaćih neafirmisanih bendova. (b92.net) 20.07.2007.

Prikaži verziju za ispis

Ustaške škrabotine na fasadi pravoslavne crkve u Sinju
Čedo Prica: Na strani zdravog razuma i ljepote
Smiju li Srbi glasati za Hrvata
‘Crna lista’ na CD-u: Snimljeni i popisani hrvatski neofašisti
Први Закон о дијаспори
Manjine iz Hrvatske zajedno u Zadru
Knin: Razbijeno staklo na Srpskom kulturnom društvu Prosvjeta
Novi kriteriji za novac iz proračuna
Predstavljen godišnji izvještaj nevladinih organizacija
Veći budžet za manjine
Blaga himna za divlji svijet
Када Јован постане Иван
Znaš, on ti je Srbin
Preminuo Bogdan Tirnanić
Politička zastupljenost poboljšana, zapošljavanje nije
Srpsko kulturno društvo "Prosvjeta", 2005. | Impressum | Kontakt